10. listopadu 2012

Obdivuhodné nápady od Jana Jelínka

Stane se to tak jednou, maximálně dvakrát, za půl roku. Náhodně objevím blog, který žije už delší dobu, a považuji za svou ostudu, že jej už dávno nesleduji a autora blíže neznám. Strávím pak nadšeným čtením půl noci. V případě, že je plný odkazů na výjimečná videa - jako je tento případ - dva dny.

Blog Ideas, I admire Jana Jelínka, který se představuje jako digital pobuda v Loosers, online enthusiastic, advertising activist, "spotřebitelská soutěž" hater, doporučuji všem, které zajímá design, online marketing, typografie, ale v podstatě jakékoli kreativní nápady pro - nejen firemní - komunikaci.

Do oblíbených jsem si uložil více kousků, tady se podělím zatím o tři.

Možná proto, že jsem z posledních dnů digitálním světem předávkován a snad i trochu otráven, možná proto, že sám jsem manuálně dost nešikovný, moc se mi líbí tahle oslava řemeslné zručnosti, kterou si potřebujeme jako lidský druh uchovat.




Další klip věnuji členům ODS. Pro členy oranžových je jiný spot.




Tuhle agenturu budete možná znát. Po druhém vrhu koťat naší Giny nevylučuji, že bude mít u nás pobočku. Pokud neznáte, mrkněte, jaký typ digitálního obsahu bude porn killer.




Citát pro dnešní den:

Something here is not right

Žádné komentáře: